معرفی انواع مختلف بیماری پسوریازیس
اشکال گوناگون بیماری پسوریازیس
پسوریازیس در اشكال گوناگونی دیده می شود، نوع معمول و شایع آن به صورت پلاكهای قرمز رنگ با پوسته ریزی قابل توجه، اغلب در سر، آرنج، ساعد، زانو و گاهی اوقات نواحی تناسلی دیده می شود.اما گاهی اوقات پلاكهای ذكر شده بخش قابل توجهی از سطح پوست را درگیر می كنند. در این شرایط تقریبا تمام سطح بدن دچار قرمزی و پوسته ریزی میشود كه حالت خطرناكی از پسوریازیس را ایجاد می كند كه به آن پسوریازیس اریترودرمیك گفته می شود. در این شرایط فرد نیاز به مراقبتهای ویژه دارد و برای سلامت فرد خطرناک است.
انواع الگوهای بیماری پسوریازیس
گاهی بر حسب ناحیه عمده درگیری بیماری پسوریلزیس تقسیم بندی می شود مانند پسوریازیس سر، پسوریازیس نواحی چین پوستی، پسوریازیس کف دست و پا یا پسوریازیس ناحیه تناسلی
شدیدترین نوع بیماری پسوریازیس چیست چه علائمی دارد
یکی از الگوهای شدیدتر این بیماری که خوشبختانه شیوع آن کمتر است پسوریازیس پوسچولار یا چرکی است كه باعث ایجاد ضایعات پوستی حاوی چرك می شود. این نوع از پسوریازیس بیشتر نواحی انتهایی بدن مانند کف دست و پا را درگیر می کند البته گاهی ضایعات چرکی پسوریازیس به شکل منتشر نیز دیده می شود.
علائم دیگر پسوریازیس را بشناسید
ممكن است در جریان بیماری پسوریازیس در بعضی از افراد مفاصل نیز درگیر شوند.در این شرایط فرد دچار عوارض رماتیسمی می شود. عوارض و دردهای مفصلی آن از نوع خفیف در حد تورم است و درد چند مفصل کوچک مانند انگشتها، زانو یا مچ دست از عوارض این نوع از پسوریازیس می باشد. این بیماری گاهی اوقات کاملا شبیه بیماریهای رماتیسمی عمل می کند یعنی به صورت قرینه مفاصل مختلف را درگیر می كند و در موارد نادرتر درگیری مفاصل محوری و ستون مهره ها ایجاد می شود که متاسفانه در این شرایط توانایی حرکت و راه رفتن عادی فرد نیز کم می شود. به طوری که بیمارانی دیده شده اند كه به دلیل درگیری شدید مفصلی جهت معاینه و درمان به روی برانکارد جابه جا می شدند. اما خوشبختانه امروزه این نوع از پسوریازیس با توجه به درمان های موثر خیلی شایع نیست.
آدرس : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
- آیا بیماری پسوریازیس مسری و واگیر است ؟ تاریخ انتشار : 1398-01-17تاریخ بروز رسانی : 1402-12-02
- 7 آبان (29 اکتبر)؛ روز جهانی پسوریازیس تاریخ انتشار : 1398-08-07تاریخ بروز رسانی : 1402-12-02
- همه چیز درباره بیماری پسوریازیس تاریخ انتشار : 1393-10-10تاریخ بروز رسانی : 1403-08-30
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .