میکرونیدلینگ برای جای جوش؛ پاسخ به سوالات متداول
اگر به دنبال راهی برای رفع جای جوش و بهبود بافت پوست خود هستید، میکرونیدلینگ یکی از بهترین روشهایی است که پیش روی شما وجود دارد. در این شیوه، با بهره گیری از سوزنهای بسیار ریز و ظریف پوست را تحریک میکنند. پس از آن پوست شروع به تولید کلاژن نموده و فرایند ترمیم سلولهای آسیب دیده آغاز میشود. میکرونیدلینگ قدرت بالایی در بهبود شکل ظاهری پوست، بازسازی سلولهای آسیب دیده و رفع جای جوش دارد. به همین سبب است که در میان بسیاری از افراد و به خصوص کسانی که در صورت خود جای جوش دارند، محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده است. میکرونیدلینگ یک شیوه غیر تهاجمی است و نتایج آن طبیعی هستند. با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا در مورد درمان جای جوش با میکرونیدلینگ اطلاعات بیشتری در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
- میکرونیدلینگ چیست؟
- مراحل انجام میکرونیدلینگ برای جای جوش
- مزایای میکرونیدلینگ در درمان جای جوش
- میزان اثرگذاری میکرونیدلینگ برای انواع پوست و جای جوش
- مراقبت های بعد از درمان جای جوش با میکرونیدلینگ
- عوارض میکرونیدلینگ برای جای جوش
- هزینه میکرونیدلینگ برای درمان جای جوش
- سوالات رایج کاربران درباره میکرونیدلینگ جای جوش
- نتیجه گیری
میکرونیدلینگ چیست؟
میکرونیدلینگ یکی از جدیدترین روشهای پزشکی است که از آن برای درمان آسیبهای پوست و زیبایی آن استفاده میکنند. در این شیوه از دستگاهی استفاده میشود که سوزنهای بسیار ریزی و ظریفی دارد. این سوزنها بر روی دستگاه غلتکی قرار گرفتهاند و توسط پزشک متخصص بر روی پوست به حرکت در می آیند. این سوزنها به صورت جزئی آسیب اندکی بر روی پوست ایجاد میکنند. پس از آن پوست برای ترمیم این آسیبها، شروع به کلاژن سازی بیشتری میکند. این کلاژن نه تنها باعث جوانسازی پوست میشود، بلکه جای جوش و آکنه را نیز از بین میبرد. پس از آن پوست حالت شاداب، جوان و زیبایی پیدا میکند.
مراحل انجام میکرونیدلینگ برای جای جوش
برای شروع کار میکرونیدلینگ، ابتدا پوست را تمیز و ضد عفونی میکنند. برای آن که فرد هیچ دردی در فرایند کار احساس نکند پوست با بیحسی موضعی بیحس میشود. سپس پزشک متخصص با استفاده از دستگاه مخصوص میکرونیدلینگ که سوزنهای بسیار ریزی در آن قرار دارند، شروع به ایجاد خراشهای بسیار سطحی و ریزی بر روی پوست میکند. اندازه سوزنهای این دستگاه به قدری کوچک و ظریف است که بیمار پس از پایان فرایند کار، متوجه هیچ جای زخمی بر روی پوست خود نخواهد شد. سوزنها باید تمامی قسمتهای پوست را به صورت یکنواخت خراش دهند و پس از آن، فرایند کلاژن سازی آغاز میشود.
مزایای میکرونیدلینگ در درمان جای جوش
میکرونیدلینگ یکی از مدرنترین و ایمنترین شیوههایی است که از آن برای درمان مشکلات پوستی استفاده میکنند. میکرونیدلینگ اگر توسط یک متخصص ماهر و با تجربه انجام شود، مزایای بیشماری به همراه دارد که در این قسمت، به برخی از آنها اشاره میکنیم:
- با میکرونیدلینگ، دوباره جوانی و طراوت به پوست بازمیگردد.
- میکرونیدلینگ برای رفع لکههای پوستی نیز بسیار مناسب است.
- با میکرونیدلینگ میتوان آثار برجای مانده از جوش و آکنه را از بین برد.
- بسیاری از پزشکان از میکرونیدلینگ برای رفع چین و چروکهای ریز صورت بیماران خود استفاده میکنند.
- میکرونیدلینگ پوست را برای کلاژن سازی تحریک میکند و به این صورت بسیاری از سلولهای آسیب دیده پوست بازسازی میشوند.
میزان اثرگذاری میکرونیدلینگ برای انواع پوست و جای جوش
اثرگذاری میکرونیدلینگ، به نوع پوست بستگی فراوانی دارد. به عنوان مثال اگر پوست یک فرد چرب باشد، با میکرونیدلینگ میتوان اندازه منافذ باز پوست چرب او را کاهش داد. همچنین میکرونیدلینگ به تنظیم تولید چرب پوست کمک کرده و به این صورت از بروز جوش و آکنه جلوگیری به عمل میآورد. اگر بر روی پوست چرب جای جوش وجود داشته باشد، میتوان با میکرونیدلینگ آنها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.
میکرونیدلینگ برای پوستهای خشک نیز اثرات قابل توجهی به همراه دارد. پوست پس از میکرونیدلینگ، محصولات مرطوب کننده و آبرسان را به خوبی جذب میکند. در نتیجه خشکی آن از بین رفته و شاهد یک پوست نرم و لطیف خواهید بود. میکرونیدلینگ برای پوست خشک، سبب کلاژن سازی میشود و اثرات ناخوشایند جای جوش را از بین میبرد.
میکرونیدلینگ برای پوستهای حساس هم انجام میشود؛ اما فراموش نکنید که این نوع پوستها ممکن است به میکرونیدلینگ واکنش نشان دهند. بنابراین باید با رعایت تمامی جوانب احتیاطی و تحت نظر یک متخصص ماهر و با تجربه اقدام به میکرونیدلینگ پوست نمود. در این صورت میکرونیدلینگ سبب کاهش قرمزی و التهاب پوستهای حساس میشود و آثار باقی مانده از جوش را از بین میبرد.
مراقبت های بعد از درمان جای جوش با میکرونیدلینگ
پس از آن که برای درمان جای جوش میکرونیدلینگ را انجام دادید، باید به خوبی از خود مراقبت کنید. هر چند دوره نقاهت پس از میکرونیدلینگ بسیار کوتاه است، اما باید تمام دستورالعملها و مراقبتهایی که پزشک به شما توصیه کرده است را رعایت کنید. به این صورت ماندگاری نتایج میکرونیدلینگ را افزایش خواهید داد. در ادامه مطلب، برخی از مهمترین مراقبتهای پس از درمان جای جوش با میکرونیدلینگ را با شما در میان میگذاریم:
- بهتر است تا چند روز از محصولات آرایشی استفاده نکنید.
- در این دوران بیشتر آب بنوشید و از مواد غذایی سالم استفاده کنید.
- بهتر است چند روزی را به استراحت سپری کرده و هیچ کار سنگینی انجام ندهید.
- حتماً قبل از آن که در معرض نور خورشید قرار بگیرید، از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.
- تمام داروهای خوراکی و موضعی که پزشک برای شما تجویز کرده است را سر ساعت مصرف کنید.
عوارض میکرونیدلینگ برای جای جوش
میکرونیدلینگ نیز مانند هر روش درمانی دیگری، عوارض اندکی با خود به همراه دارد. هر چند عوارض آن بسیار ناچیز هستند، اما بهتر است در مورد آنها اطلاع داشته باشید. این عوارض شامل قرمزی، التهاب و کبودی هستند که تا چند روز بر روی پوست مشاهده می شوند. این واکنشها پس از میکرونیدلینگ طبیعی هستند و پس از گذشت چند روز از بین میروند. البته برخی از بیماران ممکن است با عوارض دیگری مانند خونریزی و عفونت نیز روبرو شوند. این عوارض زمانی به وجود میآیند که فرد در دوران نقاهت، از دستورالعملهای پزشک خود پیروی نکرده باشد. در چنین شرایطی حتماً باید به پزشک متخصص مراجعه نمود تا درمانهای لازم را برای رفع این عوارض در اختیار بیمار قرار دهد.
هزینه میکرونیدلینگ برای درمان جای جوش
هزینه میکرونیدلینگ برای درمان جای جوش، به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. از جمله این موارد میتوان به مهارت و تجربه پزشک متخصص، امکانات کلینیک و نوع دستگاه میکرونیدلینگ اشاره کرد. همچنین تعداد جلساتی که باید برای رفع جای جوش با میکرونیدلینگ سپری کنید، بر روی هزینه نهایی این روش تاثیرگذار است. لازم است بدانید که هزینه میکرونیدلینگ در قیاس با سایر روشهای درمانی پوست مانند عمل جراحی، بسیار مناسب و اقتصادی است.
سوالات رایج کاربران درباره میکرونیدلینگ جای جوش
1. تعداد جلسات میکرونیدلینگ برای جای جوش چند جلسه است؟
برای آن که بتوانید نتایج درمان جای جوش با میکرونیدلینگ را مشاهده کنید، به 3 الی 6 جلسه درمانی نیاز دارید. معمولاً بین این جلسات 4 الی 6 هفته فاصله وجود دارد و پس از آن، نتایج درمان ظاهر میشوند.
2. آیا میکرونیدلینگ جای جوش دردناک است؟
میکرونیدلینگ جای جوش ممکن است اندکی درد داشته باشد؛ اما پزشک متخصص پوست را قبل از انجام میکرونیدلینگ، با بیحسی موضعی کاملاً بیحس میکند. بنابراین در فرایند انجام آن، درد خاصی را احساس نمیکنید.
3. آیا میکرونیدلینگ برای جای جوشهای عمیق هم مؤثر است؟
میکرونیدلینگ، پوست را برای ساخت کلاژن تحریک میکند؛ بنابراین میتواند برای درمان جای جوشهای عمیق هم موثر باشد. افرادی که جای جوش عمیق دارند، ممکن است نیاز به سپری کردن جلسات طولانیتری از میکرونیدلینگ داشته باشند تا شاهد کاهش آثار برجای مانده از جای جوش باشند.
4. چه مدت پس از میکرونیدلینگ میتوانیم به فعالیتهای روزانه بازگردیم؟
معمولاً پس از انجام میکرونیدلینگ پوست، میتوان فعالیتهای عادی و روزانه را آغاز کرد. البته پزشکان توصیه میکنند 1 الی 2 روز استراحت کنید و تا چند روز از انجام فعالیتها و ورزش های سنگین خودداری کنید.
نتیجه گیری
در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که میکرونیدلینگ، یکی از بهترین، موثرترین و کمتهاجمیترین شیوهها برای رفع آثار برجای مانده از جوش است. پس از میکرونیدلینگ شاهد تغییرات قابل توجهی در پوست خواهید بود. در این شیوه با استفاده از سوزنهای بسیار ریز و کوچک، پوست را برای کلاژن سازی تحریک میکنند. بنابراین پوست شروع به تولید سلولهای جدید و ترمیم سلولهای آسیب دیده میکند. به این صورت مشاهده خواهید کرد که عمق و شدت جای جوشها، کاهش پیدا کرده است. برای موفقیت در درمان پوست خود با روش میکرونیدلینگ، حتماً آن را نزد یک متخصص ماهر و با تجربه و در یک کلینیک معتبر انجام دهید. همچنین پس از آن به خوبی از خود مراقبت کنید تا نتایج ماندگار و مطلوب آن را مشاهده کنید.
آدرس : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .